Over metaal / precisie

Van de precisiebewerking binnen de motoren- en aandrijvingenindustrie tot de productie van doorslijpschijven met een doorsnede tot 2000 mm voor de staalindustrie; het productassortiment van TYROLIT in de sector metaal en precisie omvat geavanceerde gereedschappen voor een groot aantal toepassingen. Daarnaast biedt TYROLIT op maat gemaakte totaaloplossingen voor klantspecifieke toepassingen.

 


Succesvolle bedrijven verwachten van hun partners niet alleen een uitstekend product, maar ook kennis van processen en uitgebreide advisering voor hun uiteenlopende vereisten. Alleen een focus op de productie en levering van kwalitatief hoogwaardig gereedschap is niet genoeg.

  • Een team experts met jarenlange ervaring binnen de branche staat u bij op gebied van Metaal en precisie. Dankzij een enorme kennis van de processen zijn wij in staat duurzame oplossingen te bieden die voldoen aan de hoge technische en financiële verwachtingen van onze klanten.
  • Daarnaast hebben we wereldwijd 62 medewerkers op het gebied van toepassingstechniek die problemen van klanten op locatie oplossen. Alle medewerkers in de verschillende landen staan via een netwerk in contact met het hoofdkantoor in Oostenrijk en worden van daaruit intensief ondersteund bij alle vakspecifieke vragen.