Cursussen Bouw

Kwaliteit in de bouw draagt de naam TYROLIT, TYROLIT Hydrostress of Diamond Products.

Naast producten van hoge kwaliteit biedt onze applicatietechniek ondersteuning en doordachte oplossingen op alle toepassingsgebieden van bouw en civiele techniek en van vuurvast en verdicht beton.

Dankzij meer dan 90 jaar ervaring zijn wij in staat onze internationale klanten centraal en op locatie een groot aantal individueel uitgewerkte ondersteunende activiteiten te bieden:

 

Cursussen, Speciale opleidingen en trainingen

Ons team verzorgt op locatie of in onze opleidingscentra in Zwitserland en Oostenrijk cursussen en speciale opleidingen op het gebied van applicatie- en servicetechniek. Er wordt bijzondere aandacht geschonken aan de begrijpelijke en praktische overdracht van ervaring en expertise. De marketing-, productmanagement- en applicatietechniekafdelingen organiseren gezamenlijk internationale roadshows op het gebied van bouw en handel. Deelnemers overal in de wereld bereiken op die manier snel waardevolle kennis en vakkundigheid.

Via wereldwijd georganiseerde trainingen voor handelspartners, opleidingen voor tussen- en eindklanten en veiligheidstrainingen in samenwerking van de veiligheidsverantwoordelijken van de sector, kunnen uitgebreide opleidingen en trainingen worden gegeven voor het gebruik van meer dan 80.000 verschillende producten en ontelbare toepassingen. Met name op het gebied van metaalbewerking worden, afhankelijk van het gebruik, deze opleidingsconcepten uitgewerkt en uitgevoerd in overleg met specialisten op het gebied van precisiebewerking.

Wereldwijd uniek: De TYROLIT-kabelzaagacademie

Kabelzagen is een bewerkingstechnologie op het gebied van gecontroleerd ontmantelen die steeds vaker wordt gebruikt. De toepassingsmogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt, dus er is uitgebreide technische kennis en praktische ervaring nodig. TYROLIT houdt rekening met deze ontwikkeling en heeft daarom een uniek scholingsplatform opgericht: de TYROLIT-kabelzaagacademie.

In 2010 werd in India de eerste TYROLIT-kabelzaagacademie opgezet. Speciaal opgeleide applicatietechnici en lokale verkopers bieden gebruikers bij onze klanten de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen en specialiseren in deze bewerkingsmethode. Een certificaat dat deelnemers ontvangen nadat ze zijn geslaagd voor een afsluitend examen, bevestigt de kennis en kunde op het gebied van het veilig en efficiënt gebruiken van diamantkabels en diamantkabelzagen.

Projectmanagement en -uitvoering

Uiteenlopende internationale grote projecten op het gebied van tunnel- en onderwaterbouw, offshore of het ontmantelen van kerncentrales zijn maar enkele voorbeelden van toepassingen waarbij klanten samen met onze applicatietechnici met succes projecten plannen en implementeren.

  • Taakstelling
    Gedetailleerde opzet van het project en de oplossingsimplementatie door het maken van plannen, tekeningen of animaties
  • Eisenberekening
    Berekening van het benodigde aantal machines, gereedschappen en medewerkers. Projectplan
  • Ondersteuning
    Afhankelijk van het soort project en de omvang ervan staat er vanaf het begin een applicatietechnicus of een heel team aan uw zijde. Naast inleidende trainingen en speciaal op het project afgestemde procestrainingen is zo een vlotte startfase in overeenstemming met het tijdschema gegarandeerd.